Морам да признам да никад нисам волео алат за поправку машина и разних уређаја, „јер ја сам одувек био као неки поета“, али овај алат ми је баш интересантан. Стара чесма, „француски кључ“, клешта, лагери, осовине, па шта је овде интересантно?
Постоји на северу Италије један град који се зове Домодосола и постоји у том граду једна радионица која се зове l’Officina del Cioccolato ( Чоколадна радионица). У тој радионици праве најразличитије предмете од чоколаде, па и алат са слике. Ова радионица позната је у читавом свету баш по необичним чоколадама, а сви ови „кључеви, чесме, лагери…“ направљени су од најфинјих врста чоколаде и могу да се једу. Ипак, мени би било жао да их поједем. Шта бисте ви урадили?
Мало бих се плашио да не поломим зубе (баш изгледају реалистично), али бих морао да пробам, не би ми било жао! 🙂
Било би ми жао, јер не волим да једем уметничке предмете, а опет, кажу да је направљено од најфиније чоколаде.
Повратни пинг: Храна на уста улази | Био-блог